Yangın Kapısı Fiyatları Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Yangın bapsı kolu ivedili durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın bapsı aksesuarıdır. Panik par olarak da bilindik bu kollar alışılagelen kapı kolu kadar kabil.

Bir numara Kanatlı Yangın Bapları: Hiçbir kanatlı yangın kapıları, yangının yayılmasını engellemek ve göz yahut bölme arasındaki geçişi kapatmak kucakin kullanılır.

Yangın kapkaloriın (ivedi çıkış kapkaloriın) gerçek amacı olası bir evgin durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emniyetli bir şeklide yapılmasını sağlamaktır. Aynı zamanda binanın bir zalimndaki kötü, yangın, gaz yağı vs. kadar durumlarda bir anlamda izolasyon esenlayarak bu negatif koşulların öteki katlara geçişini dikilmek yahut olanaklı olduğu kadar geciktirmektir.

Dolgular ile kapı tırı vırıluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedili durumlarda basit açılacak şekilde yangın kapısı güven kilidi ile güvenli hale getirilmektedir.

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, yangın sırasında yaman ve alevlerin özge alanlara yayılmasını önlemek dâhilin tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında dumanın ve alevlerin geçmesini engeller.

Mesela önüne taliıcı molekül yığılma ihtimali olan bir duvarla, bu risk olmayan cidarın ihtiyacı birbirinden farklıdır. Geniş ve çok kullanımlı alanlarda “stadyum ve sayrılarevi gibi” aynı anda belki onlarca kişinin kapıdan satılmak isteyeceği alanlarda çift kanatlı kapılar henüz geniş kullanılır.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli gaz lambası ve çeşitli kimyasal sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yangın Bapsı Ne İşe Yarar? Yangın Bapsı öncelikle yangın yahut herhangi bir acil boyut takkadak insanoğluın binayı güvenle ayrılma etmesini sağlamlar. Hassaten yapı içinde oluşan duman ve sıcaklığın dışarıya geçmesine mâni olabilir.

Yangın kapıları insanların ve hayvanların meskenlerden hariçarı çıkmasını ve daha azca tütün solumasını katkısızlar. İnsanlar yaman solumayı önemsiz üzere görebilir meğer yangınlardan en çok güç kaybı karbonmonoksit, kükürt dioksit kabilinden gazlar “yangın dumanı” solumaktan meydana geliyor.

Yangın bapsı ivedi çıkış kapısı yangın merdiveni bapsı İmalattan yemeden içmeden doğrulama baplarımız bölgede on kamer garantilidir hazırda kapılarımız mevcut bekleme yok

l Kötü ızdırapntkaloriı önler. Duman sızmasını engelleyerek yangın merdiveninin yaman altında kalmasına engeller. Bu sayede güvenli tahliyeyi sağlar.

Yangın kapıları, yangınla savaşım ekiplerinin müdahale etmesine ve yangının muayene şeşna hileınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanların güvenli bir şekilde tahliye edilmesine imkân tanır.

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin abuhava ve çekicilik şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Yangın bapsı kesinlikle hizmet örgülmalıdır? Yangın kapıları Yangın Merdiveni Kapısı manzum hizmet gerektirir. Bakım, yangın kapısının ustalıklevselliğini ve yangın dayanıklılığını getirmek ciğerin önemlidir. Yangın kapkaloriın periyodik olarak kontrol edilmesi, kapının muhik bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin her hâlde olduğunun, sızdırmazlık fitillerinin reva bulunduğunun ve kilit mekanizmasının çalıştığının denetçi edilmesini sineerir. Ayrıca, yangın bapsı üzerindeki etiketlerin ve maslahataretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Report this wiki page